O nama

miroslav obradovic griffon studio vranje

Da se predstavimo

Tradicija je naša obavezujuća prošlost. Znanje, kreativnost i poslovnost su naša sadašnjost, stvaralačka vizija je naš zalog budućnosti. Mi smo tim koji voli izazove!

Tražite kvalitet-mi ćemo ga prestići, tražite cenu-mi ćemo joj biti konkurentni, ukoliko zahtevate vremenski rok, mi ćemo ga ispostovati, ukoliko želite idejno rešenje mi ćemo ga osmisliti. Mi imamo sve ono što vama treba. Mi smo grafički dizajn studio Griffon.

Naša misija je biti za korak ispred drugih. Zato intezivno koristimo najnovija dostignuća iz oblasti grafičke tehnologije i permanentno usavršavamo svoje znanje. To nas ćini vodećom firmom u oblasti grafike i advertajzinga u južnoj Srbiji.

Ekipa mladih i vrhunskih profesionalaca sa iskustvom, kao i tehnološka oprema poslednje generacije, garancija su da ćete kod nas dobiti najbržu i najkvalitetniju uslugu.

Dovoljno je da vi iskažete svoje želje-griffon uradi sve ostalo. Od vizuelnog rešenja, preko štampe, do montaže. Nastojimo da sublimiramo porodičnu tradiciju bavljenja štamparstvom sa izazovima savremene grafičke tehnologije i advertajzinga, ideje mladih ljudi sa željama klijenata, iskustvo sa znanjem i tehnologijom, kreativnost sa poslovnošću, sve sa ciljem da odgovorimo zahtevima klijenata i visokim profesionalnim standardima koji su imidž naše firme.

U savremenom poslovanju, kulturnom i javnom životu postoji permanentna potreba za stvaranjem i afirmacijom vizuelnog identiteta i imidža firme, proizvoda i usluga. Ključnu ulogu u tome ima moderan i originalan grafički dizajn, praćen vrhunskom grafičkom pripremom i realizacijom. Grafički dizajn studio Griffon nudi usluge kreiranja , visokokvalitetnog štampanja, funkcionalne montaže i nezaobilaznog advertajzinga.

Proizvodni program GRIFFON studija obuhvata štampu:

bilborda
kamionskih cirada
putokaza i svetlećih reklama
plakata i nalepnica
prozorske i podne grafike
autografike
arh. projekata
tampon štampu (štampa na neravnim površinama, većinom se koristi za štampu promotivnog materijala (upaljači, olovke, privesci za ključeve i sl. 2000 otisaka /sat)
lasersko graviranje (omogućava idealno secenje različitih materijala: pleksiglasa različitih debljina, pvc materijala, drveta, tekstila. Graviranjem navedenih materijala, kao i stakla, keramike, kože, postiže se kvalitno obeležavanje kako reklamnih materijala, tako i svetlećih reklama, izrada informacionih tabli idr. Primena je neograničena, od izrade reklamnih ploča za Vaše preduzece, natpisnih pločica za vrata, putokaza, oznaka, ID pločica, pečata, unikatnih privezaka, graviranja olovaka, flaša, čaša, kutija za poklone, kutija za nakit, kutija za olovke, kutija za vina ili cigarete, upaljača, tanjira, pribora za jelo, keramičkih pločica…
plastificiranje

griffon vranje reklama